Ajatar tyyny

Hinta 46,00 37,10 - 78,00 62,90/ kpl

Valitse toivomasi tyynyn väri, koko ja sisätyynyn materiaali. Lisää tuotteelle kpl ja klikkaa valinnat ostoskoriin. Mikäli tarvitset pelkän tyynynpäällisen ilman sisätyynyä sekin onnistuu. Valmistamme tyynyn asiakastilauksesta Lapualla Annalan kutomon ompelimossa. Toimitusaika on n. 7-14 arkipäivää.

Feathersoft sisätyyny: 60% kierrätyspolyesteri, 40% höyhen, kangas 100% puuvillaa. Pehmeä ja muotoutuva sisätyyny, vesipestävissä 40 asteessa.

EcoSuperSoft -sisätyyny: Allergiaturvallinen, pehmeä, vesipestävävissä, täytteenä 100% PET-pulloista kierrätetty polyesterkuitu.

Annalan Ajatar on samettisen pehmeä sisustuskangas. Hehkuvat värit ja elävä pinta yhtyy kauniisti muuhun sisustukseen. Kangas on lisäaineeton ja turvallinen valinta. Vesipestävä, helppohoitoinen ja pehmeäpintainen kangas soveltuu erinomaisesti verhoilukankaaksi, kiintoverhoiluun ja päiväpeitteeksi.

HUOM! Tyynytuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole varsinaista virhettä. Jos olet epävarma väristä, tilaa ensin kankaasta mallipala.

Määrä / kpl:

Yhteensä:
MATERIAALI 55% PES, 45% PAN
LEVEYS +/- 140CM
HANKAUSKESTO 70 000
KÄYTTÖSUOSITUS ***
VALONKESTO 6
PALOLUOKITUS EN 1021-1 (SL2)
HOITO-OHJE

Puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella. Kuositeltava kosteana.

hienopesu.png