Kehrä Pilkku tyyny

Hinta 46,00 37,10 - 78,00 62,90/ kpl

Valitse Kehrä Pilkku tyynylle kaksi väriä, koko ja sisätyynyn materiaali. Lisää tuotteelle kpl ja klikkaa valinnat ostoskoriin. Mikäli tarvitset pelkän tyynynpäällisen ilman sisätyynyä sekin onnistuu. Valmistamme tyynyn asiakastilauksesta Lapualla Annalan kutomon ompelimossa. Toimitusaika on n. 7-14 arkipäivää.

Feathersoft sisätyyny: 60% kierrätyspolyesteri, 40% höyhen, kangas 100% puuvillaa. Pehmeä ja muotoutuva sisätyyny on vesipestävissä 40 asteessa.

EcoSuperSoft -sisätyyny: Allergiaturvallinen, pehmeä, vesipestävävissä, täytteenä 100% PET-pulloista kierrätetty polyesterkuitu.

Kehrä Pilkku -villakangastyyny on ylellinen, pehmeä, helppohoitoinen, kestävä, ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta. Värivaihtoehdot koostuvat kahdesta Kehrä-kankaan väristä. Pohjakankaan sekä kuvioiden värit vapaasti valittavissa värikartasta. Yhdisteltävissä mm. Vyyhti, Kenno ja Kehrä -kankaiden kanssa.

HUOM! Tyynytuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole varsinaista virhettä. Jos olet epävarma väristä, tilaa ensin kankaasta mallipala.

Määrä / kpl:

Yhteensä:
MATERIAALI 60% WO 40% PES
LEVEYS 140CM
HANKAUSKESTO 50 000
RAPORTTI ↑ 9 CM ↔ 11,5 CM
KÄYTTÖSUOSITUS ***
VALONKESTO 6
PALOLUOKITUS EN 1021-1+2 (SL1)
HOITO-OHJE

Puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella. Kuositeltava kosteana.

kemiallinen-pesu.pngsilitys.png