Uutuus

RAKAS Roosa nauha -tyyny

SISUSTUSTYYNYT

Laura Annala

Roosa nauha

Hinta 68,00 54,84 - 75,70 61,05/ kpl

TYYNY JULKAISTAAN JA SEN MYYNTI ALOITETAAN 13.9.2023

Laura Annalan suunnittelema RAKAS - Roosa nauha-tyyny ja saman sarjan peite tuovat lämpöä ja lohtua ja ripauksen toivoa mukanaan.

"Toivo on kuin ilmaa pienen linnun siipien alla, sitä ei voi nähdä mutta se on silti olemassa."

Pahanlaatuiseen aivosyöpään sairastunut Laura on tehnyt vuosia yhteistyötä syöpäsäätiön kanssa antaen nuorten aikuisten aivosyövälle kasvot ja pelolle äänen.
Kampanjoinnillaan hän on kerännyt yli 24000€ lahjoituksia syöpätutkimukseen.

Yhteistyö Annalan ja Roosanauhakampanjan kanssa tuntui luontevalta ja merkitykselliseltä. Kotimainen kutomo saisi tuotantoon peitteen ja tyynyn jotka ovat kauniita, pehmeitä ja lämpimiä. Tyynyn hinnasta hinnasta 12€ menee lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle.

RAKAS-tyynyn toisella puolella on lintukuvio ja toisella kukka ja nauha.
Valitse tyynyn väri, koko ja sisätyynyn materiaali. Lisää tuotteelle kpl ja klikkaa valinnat ostoskoriin. Mikäli tarvitset pelkän tyynynpäällisen ilman sisätyynyä sekin onnistuu. Valmistamme tyynyn asiakastilauksesta Lapualla Annalan kutomon ompelimossa. Toimitusaika n.7-14 arkipäivää.

Feathersoft sisätyyny: 60% kierrätyspolyesteri, 40% höyhen, kangas 100% puuvillaa. Pehmeä ja muotoutuva sisätyyny, vesipestävissä 40 asteessa.

EcoSuperSoft -sisätyyny: Allergiaturvallinen, pehmeä, vesipestävävissä, täytteenä 100% PET pulloista kierrätetty poluesterkuitu.

HUOM! Tyynytuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole varsinaista virhettä. Jos olet epävarma väristä, tilaa mallipala: myynti@annala.fi

Määrä / kpl:

Yhteensä:
MATERIAALI 55% WO, 30% CO, 15% PES
HOITO-OHJE

Puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella. Kuositeltava kosteana.

kemiallinen-pesu.pngsilitys.png