AALTO PEITE mustavihreä

Ruut Laukkanen

Hinta 260,00 209,68 / kpl

Materiaalina peitteessä on 100 % villa. Peite on taidokkaasti kudottu kaksinkertaisella ontelosidoksella ja näin toisen puolen värit ja tekstit toistuvat vastakkaisina sävyinä. Tuntu on ylellinen, pehmeä ja lämmin.

"AALTO- kuosi on kuin järven pinnan pehmeät aallot, jotka pyyhkivät rantakivien ylitse. Villainen AALTO-torkkupeitto tuo lämmintä ja kodikasta tunnelmaa kotiin. Siinä yhdistyy pelkistetyn graafinen muotoilu ja villan tuoma pehmeys sisustukseen. AALTO-kuosin graafinen ilme on syntynyt maalaamalla luonnostellen ja koneella viimeistellen. AALTO-kuosi on inspiroitunut Lapin järvien lempeistä aallokoista."

-Ruut Laukkanen

Ruut Laukkanen on muotoilun maisteriopiskelija Lapin yliopistosta, pääaineena Muoti, tekstiilitaide ja materiaalitutkimus. Hänen aikaisempia opintojaan ovat Sisustus- ja tekstiilimuotoilun kandidaatin tutkinto sekä teollisen muotoilun sivuaineopinnot Lapin yliopistossa.

Määrä / kpl:

Yhteensä:
SUUNNITTELIJA Ruut Laukkanen
MATERIAALI 100% WO
KOKO 190 cm x 140 cm
HOITO-OHJE

Villatuotteelle suositellaan säännöllistä tuuletusta. Tahrojen puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella. Kuositeltava kosteana.

Laitospesu villaemulsio pesuohjelmalla.

silitys.png