LATE BLOOMER PEITE BEIGE

Laura Annala

COLOR ME HAPPY

Hinta 430,00 346,77 / kpl

"LATE BLOOMER"

Annalan kutomon ja taiteilija Laura Annalan ”COLOR ME HAPPY” -nimeä kantavassa mallistossa yhdistyy suomalainen tekstiiliosaaminen, perheyrittäjyys ja mainetta niittäneen taiteilijan koskettava taide ja tarina.

Laura Annala suunnitteli taiteensa jatkumona kaksi upeaa jacquard-kudottua peitemallia. "Life is a lemonade" ja "Late Bloomer"-malleista on molemmista kaksi väritystä ja kuten taidekin on uniikkia, niitä kudotaan vain 55 kpl/väri. Peitteet numeroidaan, niiden mukana tulee taiteilijan alkuperätodistus ja ne pakataan nätisti omaan laatikkoon.

Materiaalina peitteissä on puuvillaloimi ja kuteena 100 % villa. Lisäefektinä on samettilankaa. Peitteet on taidokkaasti kudottu kaksinkertaisella ontelosidoksella ja näin toisen puolen värit ja tekstit toistuvat eri sävyisinä. Tuntu on ylellinen, pehmeä ja lämmin. Kuosit ja värit otettiin vastaan Habitaren ensiesittelyssä runsaalla ylistyksellä ja yleismielipide oli "aivan mieletön"!

HUOM!
Alla oleva peitteen nurjan puolen värityksen kuva on suuntaa antava.
Kyselyt: projektit@annala.fi

”Lauran näkemys väreihin ja muotoihin on upea. Tämä on koskettava tarina pienen pojan nuoresta äidistä, joka sairastui aivosyöpään.
Taiteesta Laura löysi lohdun ja uuden suunnan elämälleen. Äitinä, vaimona ja ystävänä hän on esikuva meille kaikille periksiantamattomuudesta, rakkaudesta ja elämän kauneuden tunnistamisesta arjessa. Halusimme luoda kokonaisuuksia, jotka tuovat iloa ja väriä erilaisiin koteihin” kertoo Annala Oy:n toimitusjohtaja Hanna-Maria Kortesoja. "Kokoelma toimii hyvin yhdessä mutta myös erillisinä tuotteina".

Määrä / kpl:

Yhteensä:
SUUNNITTELIJA Laura Annala
MATERIAALI 40% WO 40% CO 20% PES
KOKO 190 cm x 140 cm
HOITO-OHJE

Villatuotteelle suositellaan säännöllistä tuuletusta. Tahrojen puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella. Kuositeltava kosteana.

Laitospesu villaemulsio pesuohjelmalla.

silitys.png