Toissijainen yksikköhinta 135,37 109,17/ m

End Grain-kangas on kaksipuolinen. Toisella puolella kangasta on valkoinen kuvio mustalla pohjalla ja toisella musta kuvio valkoisella pohjalla. Kangas on käytettävissä molemmin päin.

Annala x Young Finnish Design villakankaista on tällähetkellä myynnissä verkkokaupassa olevat värivaihtoehdot. Muita väriyhdistelmiä kudotaan tilauksesta ja projektikohtaisesti (vähimmäistilaus 20 m).

Kyselyt ja tilaukset: projektit@annala.fi

"Olen helsinkiläinen suunnittelija ja valmistaja. Olen kiinnostunut huonekaluista ja tekstiilituotteista, joilla on yksinkertainen muoto ja funktio.

Suunnittelemani End Grain on yksinkertainen ja luonnon inspiroima – siinä on selkeät värit, mittakaava ja kudottu rakenne, joka sopii huonekalujen verhoiluun ja kodin muihin tekstiilituotteisiin.

Tekstiileissä kiehtoo se, kuinka langan ominaisuudet yhdistyvät kudottuun rakenteeseen; kuinka kuvion graafiset osa-alueet luovat kolmiulotteisen pinnan värin, kuvion ja tuntuman kanssa.

Uskon, että paikallisten tuotteiden kehittämisen/valmistamisen/vähittäiskaupan avulla saadaan aikaan kestäviä käytäntöjä. Lisäksi uskon kestävän kehityksen olevan lähtöisin kuluttajien käyttäytymisestä ja päätöksistä. Suunnittelijalta kestävä kehitys edellyttää huolellisia valintoja.

Young Finnish Designer Josh Krute

Määrä / m:

Yhteensä:
SUUNNITTELIJA Josh Krute
MATERIAALI 60% WO 40% CO
LEVEYS 140 CM
RAPORTTI ↕ 34 cm ↔ 35,5 cm
KÄYTTÖSUOSITUS Verhoilu ja sisustustyynyt
PALOLUOKITUS EN 1021-1+2 (SL1)/
IMO 2010 FTP Code Part 8.
HOITO-OHJE

Puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella. Kuositeltava kosteana.

kemiallinen-pesu.pngsilitys.png