12.5.2021

Lapuan tehdas on suljettu 13.-14.5.2021

Tehdas on poikkeuksellisesti suljettu helatorstaina 13.5. sekä perjantaina 14.5. Tilauksia voi tehdä verkkokaupasta tai sähköpostitse. Puhelinpalvelu toimii normaalisti jälleen maanantaina 17.5.2021.

10.5.2021

Annalan yritysasiakkaana saat etusi myös verkkokauppatilauksista

Annalan asiakasrekisterissä olevat yritykset saavat heille kuuluvat edut myös verkkokauppatilauksista. Edut saa käyttöön rekisteröitymällä yrityksenä verkkosivuillemme. Edut tulevat voimaan heti kun asiakkuutesi on vahvistettu Annalasta ja saat siitä viestin. Rekisteröitymään pääset tästä.

20.4.2021

Annala on nyt Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritys

Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista tekstiiliteollisuutta ja omavaraisuutta kaikilla tavoin. Myös uuden teknologian, vastuullisen tuotannon ja uudenlaisen kestävän kehityksen mukaisen elämäntavan jalostaminen on lähellä yrityksemme sydäntä.

Siksi myös Annala on nyt Suomen Tekstiili ja Muoti Ry.n jäsenyritys.

STJM huolehtii siitä, että alan yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Myös alan koulutuksen, tutkimuksen ja tuotekehityksen edistäminen ovat liiton toiminnassa tärkeässä roolissa. Liitto toteuttaa yhdessä julkishallinnon sekä alan tutkimus- ja oppilaitosten kanssa erilaisia kasvu- ja kansainvälistymishankkeita.

16.4.2021

Helsingin Showroom on jälleen auki!

Showroomiin ovat tervetulleita kaikki sisustamisesta ja kankaista kiinnostuneet asiakkaat. Uusina yhteistyökumppaneina saman katon alla ovat kotimaiset yritykset SOFT-kaluste, Laatupaneeli by Rotola-Pukkila, Maiseri Oy sekä Suomen Käsityön Ystävät.

Showroom: Runeberginkatu 54B, 00260 Helsinki, avoinna ma-pe klo 9.-17.00, p.044 4455759

Kevään uutuudet

Klassik, musta-valkoinen sarja villa-puuvillakankaita

Linnevi, muhkea villa-pellavakangas

Pilvi, pehmeä, samettipintainen puuvillakangas