7.12.2021

Kun joulu, joulu on meillä...

Pakkaset paukkuu ja lumipeite peittää maan valkeaan hiljaisuuteen. Myös Annala hiljenee joulupyhien ajaksi. Joulun aikaan olemme lomalla 22.12.2021- 2.1.2022. Lisäksi olemme kiinni 6.-7.1.2022.

Teethän viimeiset tilaukset hyvissä ajoin. Ihanaa joulun odotusta!

16.11.2021

Lapuan tehtaanmyymälä Annala Villa Café & Shop avataan taas joulukaudeksi

Kutomon yhteydessä oleva tehtaanmyymälä Villa Café & Shop avataan jälleen joulukaudeksi 20.11.-18.12. to-pe 12-18, la 10-15. Lisäksi kutomolla vietetään hieman pienemmän mittakaavan POISTOPÄIVIÄ pe 26.11. klo 16-18.00 ja la 27.11. klo 10-15, jolloin laadukkaita poistokankaita ja pakan loppuja saa taas todella edulliseen hintaan.

TERVETULOA!

3.11.2021

New materials, New designs - suunnittelukilpailu

Annala on mukana uudessa New materials, New designs - suunnittelukilpailussa, jonka keskiössä ovat uusi suunnittelu ja uudet ekologiset ja kestävät materiaalit!
Muotoilija, ota osaa kilpailuun Young Finnish Designin nettisivuilla. Kilpailuun voi osallistua 3.12.2021 asti.
https://shop.youngfinnishdesign.com/pages/new-materials-new-designs-suunnittelukilpailu

Let the games begin!

15.9.2021

Annala kutoo Hakola & Vuokko -malliston kankaat

Hakola pukeutuu Vuokkoon!
Vuokko on tekstiilisuunnittelija Vuokko Nurmesniemen luoma ikoninen suomalaisbrändi.
Yhteistyömallisto Vuokon kanssa oli Annaleena Hakolan pitkäaikainen haave. Lopputulos on laadukas, ajaton sekä sopivasti kapinallinen. Mallistolla on korkea kotimaisuusaste, sillä kangas on valmistettu Suomessa, Lapualla, Annalan tehtaalla!
Mallisto koostuu neljästä tuotteesta: uudistuneesta Filippa-sohvasta, Story-rahista sekä Jättitatti- ja Jokiraita-sisustustyynyistä. Kuosit ovat alkuperäisiä Vuokon kuoseja vuosikymmenten takaa.
Ajaton ja kestävä tuote voi myös olla värikäs ja leikkisä!

Hakola x Vuokko x Annala

4.8.2021

Uusia työkaluja syksyyn ja tuleviin asiakasprojekteihin!

Arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, muotoilijat, huonekaluvalmistajat, verhoilijat ja projektisisustajat ovat yrityksellemme tärkeitä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa suunnittelemme ja kudomme projektikohtaisesti myös erikoiskankaita.

Annalan valmismalliston verhoilu- ja sisustuskankaista on saatavilla myös kangasmallihenkarit.

Villakankaamme soveltuvat julkitiloihin ja ovat paloturvallisia, eikä niissä ole lainkaan kemiallisia jälkikäsittelyaineita. Yhdistämme suomalaisen tekstiiliteollisuuden taitojen ja traditioiden vaalimisen nykyhetken tarpeisiin. Annalan valmistamista kankaista huokuu aitous, sillä suosimme luonnonmateriaaleja mahdollisimman pitkälle.

Projektikohtaista apua ja lisätietoa malleista voi tiedustella projektit@annala.fi

1.6.2021

Annala Oy mukana AULA 5-projektissa

Meillä on mukavia uutisia! Olemme mukana Aula 5-yritysporukassa kertomassa, kuinka upeita ja laadukkaita julkitilasisustusratkaisuja meiltä Suomesta löytyy.

Laita Aula 5:n instagramkanava ainakin seurantaan @aula5_julkitilasisustus ja pyydä meitä esittelemään ratkaisujamme erilaisiin sisustuskohteisiin. Lue lisää www.aula5.fi

Miia Lenkkeri-Tamminen, Markkinointipäällikkö ja Sisustusarkkitehti,p.040 6261307, aula5@aula.fi

10.5.2021

Annalan kesän 2021 aukiolot

Annalan kutomo lomailee 28.6. - 30.7.2021. Tällä välillä kutomakoneet Lapualla hiljenevät kesän viettoon. Lähettämöstä kuitenkin toimitetaan varastossa olevia kankaita koko heinäkuun ajan. Toimitukset Lapualta lähtevät loman aikana joka torstai.

Mikäli tie vie kesällä Lapualle, on Annalan kesäkahvila ja sisustustavarakauppa Villa Café & Shop auki kesäkuussa to-pe 12.-18.00 (juhannusviikolla suljettu) ja heinäkuussa ma – pe klo 12.-18.00.

Heinäkuun viimeisen viikon perjantai 30.7. kannattaa laittaa kalenteriin, sillä silloin vietämme tehtaalla POISTOPÄIVIÄ. Tuolloin Lankilankosken rannan vehreässä tehdasmiljöössä voi tehdä todellisia kangaslöytöjä erittäin edullisin hinnoin.

HUOM! Villa Café & Shopin aukioloajat ja Poistopäivät järjestetään koronarajoitukset huomioon ottaen. Mahdollisista muutoksista ja aikatauluista informoimme erikseen.

10.5.2021

Annalan yritysasiakkaana saat etusi myös verkkokauppatilauksista

Annalan asiakasrekisterissä olevat yritykset saavat heille kuuluvat edut myös verkkokauppatilauksista. Edut saa käyttöön rekisteröitymällä yrityksenä verkkosivuillemme. Edut tulevat voimaan heti kun asiakkuutesi on vahvistettu Annalasta ja saat siitä viestin.

Rekisteröitymään pääset tästä

20.4.2021

Annala on nyt Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritys

Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista tekstiiliteollisuutta ja omavaraisuutta kaikilla tavoin. Myös uuden teknologian, vastuullisen tuotannon ja uudenlaisen kestävän kehityksen mukaisen elämäntavan jalostaminen on lähellä yrityksemme sydäntä.
Siksi myös Annala on nyt Suomen Tekstiili ja Muoti Ry.n jäsenyritys.
STJM huolehtii siitä, että alan yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Myös alan koulutuksen, tutkimuksen ja tuotekehityksen edistäminen ovat liiton toiminnassa tärkeässä roolissa. Liitto toteuttaa yhdessä julkishallinnon sekä alan tutkimus- ja oppilaitosten kanssa erilaisia kasvu- ja kansainvälistymishankkeita.

16.4.2021

Helsingin Showroom on jälleen auki!

Showroomiin ovat tervetulleita kaikki sisustamisesta ja kankaista kiinnostuneet asiakkaat. Uusina yhteistyökumppaneina saman katon alla ovat kotimaiset yritykset SOFT-kaluste, Laatupaneeli by Rotola-Pukkila, Maiseri Oy sekä Suomen Käsityön Ystävät.

Showroom: Runeberginkatu 54B, 00260 Helsinki, avoinna ma-pe klo 9.-17.00, p.044 4455759