28.7.2021

Annalan kutomon poistopäivät perjantaina 30.7.2021

Annalan Lapuan kutomon poistopäivät ovat pe 30.7.2021 klo 12-17.
Kaikki kankaat 10€/kg palalaatikoista tai rullalta juuri tarvitsemasi määrä.

Tartu tilaisuuteen ja hanki upeat kotimaiset kankaat jopa 90% alennuksella. Kankaat sopivat hyvin tuolien tai sohvien verhoiluun, päiväpeitteiksi, sängynpäätyyn, seinätekstiiliksi, koristetyynyiksi, helmalakanaksi, pöytäliinaksi, laukkukankaaksi, kaitaliinaksi, tabletiksi, jopa vaatetuskankaiksi riippuen hieman kankaasta..tule tekemään löytöjä pienellä rahalla.

Kannattaa ottaa oma kassi mukaan!

1.6.2021

Annala Oy mukana AULA 5-projektissa

Meillä on mukavia uutisia! Olemme mukana Aula 5-yritysporukassa kertomassa, kuinka upeita ja laadukkaita julkitilasisustusratkaisuja meiltä Suomesta löytyy.

Laita Aula 5:n instagramkanava ainakin seurantaan @aula5_julkitilasisustus ja pyydä meitä esittelemään ratkaisujamme erilaisiin sisustuskohteisiin. Lue lisää www.aula5.fi

Miia Lenkkeri-Tamminen, Markkinointipäällikkö ja Sisustusarkkitehti,p.040 6261307, aula5@aula.fi

10.5.2021

Annalan kesän 2021 aukiolot

Annalan kutomo lomailee 28.6. - 30.7.2021. Tällä välillä kutomakoneet Lapualla hiljenevät kesän viettoon. Lähettämöstä kuitenkin toimitetaan varastossa olevia kankaita koko heinäkuun ajan. Toimitukset Lapualta lähtevät loman aikana joka torstai.

Mikäli tie vie kesällä Lapualle, on Annalan kesäkahvila ja sisustustavarakauppa Villa Café & Shop auki kesäkuussa to-pe 12.-18.00 (juhannusviikolla suljettu) ja heinäkuussa ma – pe klo 12.-18.00.

Heinäkuun viimeisen viikon perjantai 30.7. kannattaa laittaa kalenteriin, sillä silloin vietämme tehtaalla POISTOPÄIVIÄ. Tuolloin Lankilankosken rannan vehreässä tehdasmiljöössä voi tehdä todellisia kangaslöytöjä erittäin edullisin hinnoin.

HUOM! Villa Café & Shopin aukioloajat ja Poistopäivät järjestetään koronarajoitukset huomioon ottaen. Mahdollisista muutoksista ja aikatauluista informoimme erikseen.

.

10.5.2021

Annalan yritysasiakkaana saat etusi myös verkkokauppatilauksista

Annalan asiakasrekisterissä olevat yritykset saavat heille kuuluvat edut myös verkkokauppatilauksista. Edut saa käyttöön rekisteröitymällä yrityksenä verkkosivuillemme. Edut tulevat voimaan heti kun asiakkuutesi on vahvistettu Annalasta ja saat siitä viestin.

Rekisteröitymään pääset tästä

20.4.2021

Annala on nyt Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritys

Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista tekstiiliteollisuutta ja omavaraisuutta kaikilla tavoin. Myös uuden teknologian, vastuullisen tuotannon ja uudenlaisen kestävän kehityksen mukaisen elämäntavan jalostaminen on lähellä yrityksemme sydäntä.
Siksi myös Annala on nyt Suomen Tekstiili ja Muoti Ry.n jäsenyritys.
STJM huolehtii siitä, että alan yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Myös alan koulutuksen, tutkimuksen ja tuotekehityksen edistäminen ovat liiton toiminnassa tärkeässä roolissa. Liitto toteuttaa yhdessä julkishallinnon sekä alan tutkimus- ja oppilaitosten kanssa erilaisia kasvu- ja kansainvälistymishankkeita.

16.4.2021

Helsingin Showroom on jälleen auki!

Showroomiin ovat tervetulleita kaikki sisustamisesta ja kankaista kiinnostuneet asiakkaat. Uusina yhteistyökumppaneina saman katon alla ovat kotimaiset yritykset SOFT-kaluste, Laatupaneeli by Rotola-Pukkila, Maiseri Oy sekä Suomen Käsityön Ystävät.

Showroom: Runeberginkatu 54B, 00260 Helsinki, avoinna ma-pe klo 9.-17.00, p.044 4455759

Kevään uutuudet

Klassik, musta-valkoinen sarja villa-puuvillakankaita

Linnevi, muhkea villa-pellavakangas

Pilvi, pehmeä, samettipintainen puuvillakangas