29.5.2024

Annalan kesä 2024

Kutomo on kesällä suljettu kokonaan ainoastaan heinäkuussa viikoilla 28 ja 29 (8.- 21.7.). Jaksotetuista lomista johtuen heinäkuussa tilauksia toimitetaan harvemmin. Kesäkuun viimeinen toimituspäivä on keskiviikko 26.6. ja heinäkuussa tilauksia toimitetaan ke 3.7. ja 24.7. Tilauksia voi kaikkina aikoina lähettää sähköpostitse ja verkkokaupasta.

HUOM! Myös verkkokaupan tilaukset lähetetään vain mainittuina lähetyspäivinä.

Heinäkuun viimeisenä perjantaina 26.7. Lapuan kutomolla on Poistopäivä klo 12-18. Poistopäivillä myydään varaston loppuja, testieriä ja muita erikoiseriä Annalan kankaita poistohinnoin. Poistopäiville ovat tervetulleita kaikki ammattilaisista kuluttajiin.

Poistopäivien jälkeen kutomon toiminta palaa lomilta normaaleihin aukioloihin.

Helsingin AULA 5 Showroom lomailee viikot 27-30 (1.-28.7.)

Lapuan tehtaanmyymälä/kahvila Villa Café & Shop on avoinna taas kesällä; kesäkuussa ke-pe klo 12-18 ja heinäkuussa ma-pe klo 12-18.

_____________________________________________________________________________

20.5.2024

Tehtaanmyymälä Villa Café & Shop on avoinna la 25.5. Lapua kukkii -tapahtuman aikana

Kutomon tehtaanmyymälä Lapualla, Villa Café & Shop, on ensi lauantaina 25.5. avoinna klo 12-17. Tule poikkeamaan kahville tai ostamaan Annalan kankaita ja kevään uusia sisustustuotteita.

Varsinainen kesäkausi starttaa 5. kesäkuuta, mistä lähtien myymälä on auki kesäkuussa arkisin ke-pe klo 12-18 ja heinäkuussa ma-pe klo 12-18.

Muista myös kutomon Poistopäivä pe 26. heinäkuuta. Silloin myymme varastolta pakanloppuja, poistokankaita ja muita erikoiseriä poistohinnoin.

_____________________________________________________________________________

26.4.2024

Annalan kutomo on suljettu 1.-3.5.

Annalan kutomo, myynti ja varasto on suljettu Vapun jälkeen loppuviikon. Tilauksia voi tänä aikana lähettää sähköpostitse ja verkkokaupan kautta. Toimitukset lähtevät Lapualta taas ma 6. päivä alkaen.

_____________________________________________________________________________

10.4.2024

POISTOPÄIVÄT NETISSÄ HUHTIKUUN LOPPUUN

Laitoimme Annalan verkkokauppaan poistokankaat-osion, josta voit käydä tekemässä huhtikuun loppuun asti löytöjä 15€/m (eli jopa 90% alennuksella). Normaalisti näitä aarteita on saatavilla vain kesän Poistopäivillä Lapualla.

TOIMI PIAN!

Poistokankaat ovat myynnissä verkossa vain 30.4.2024 asti.
Lisää poistokankaita, myös pieniä pakanloppuja ja testieriä, joita emme verkkokauppaan laittaneet, löydät heinäkuun lopulla Poistopäiviltä Lapuan kutomoltamme.
Niistä lisää tietoa myöhemmin kesällä. Pysy kuulolla!

_____________________________________________________________________________

26.3.2024

Annalan jälleenmyyjätiedot ja pääsiäisloma

Annala on lähettänyt jälleenmyyjälistauksessa oleville asiakkailleen (verhoomot, huonekalumyymälät yms) yhteystietojen tarkistuspyynnön sähköpostitse. On siis turvallista vastata sähköpostilla tulleeseen viestiin.

Kaikki Annalan toimipisteet ovat pääsiäisen ajan suljettuina 28.3.-1.4.

Iloista pääsiäistä!

_____________________________________________________________________________

4.3.2024

Annalan talvilomat 2024

Annalan kutomon myynti, varasto ja lähettämö on talvilomalla to-pe 7.- 8.3. Tänä aikan tilauksia voi lähettää sähköpostilla tai verkkokaupasta. Loman aikana tilatut toimitukset lähtevät varastolta alkaen ma 11.3.2024.

Helsingin Showroom on talvilomalla 5.- 8.3. ja siitä syystä suljettu. Tervetuloa tutustumaan kankaisiimme jälleen maanantaina 11.3.

Aurinkoisia alkukevään päiviä kaikille!

_____________________________________________________________________________

29.12.2023

Annalalle myönnettiin Pohjoismainen Kasvusertifikaatti

Asiakastiedon Pohjoismaisen Kasvusertifikaatin saanut yritys pystyy todistetusti kannattavaan kasvuun. Sertifikaatti toimii tunnustuksena toimivasta kasvustrategiasta ja sen oikeanlaisesta toteuttamisesta.
Kasvusertifikaatti on vahvistus siitä, että yritys on tehnyt hyvää työtä. Sertifikaatti todistaa, että yritys on merkittävä tekijä markkinoilla ja onnistunut saavuttamaan poikkeuksellista liiketoiminnan kasvua.

_____________________________________________________________________________

27.11.2023

Joulunajan aukioloajat Annalassa

Annala kutoo kankaita loppuvuonna perjantaihin 22.12. asti. Viimeiset kuluvan vuoden tilaukset lähetetään kutomon varastolta tiistaina 19.12.
Jos jollain tilauksella on kiire, kannattaa varastotilannetta ja saatavuutta kysellä suoraan myynnistä myynti@annala.fi tai puhelimitse (06) 433 8000 (ma-pe klo 9-16).

Joulutauolta palaamme töihin normaalein aukioloin tiistaista 2.1.2024 alkaen. Kutomo on siis kokonaan suljettu 25.12 - 1.1.

Lapualla kutomon yhteydessä oleva tehtaanmyymälä - kahvila Annalan Villa Café Shop on joulukuussa avoinna arkisin ke-pe klo 12-17 perjantaihin 22.12. asti. Kannattaa siis poiketa moikkaamaan ja kahvittelemaan, jos sattuu kulkemaan lähistöllä.

_____________________________________________________________________________

3.11.2023

Villa Café & Shop aukeaa taas joulukaudeksi

Kutomon tehtaanmyymälä Villa Café &Shop avataan taas joulukaudeksi. Kahvila-myymälä on marraskuussa avoinna yhtenä viikonloppuna la-su 25.-26.11. klo 12-16 ja joulukuussa ke-pe klo 12-17 (22.12. asti).

_____________________________________________________________________________

12.10.2023

Annala viettää syyslomaa viikolla 42

Kutomo, myynti ja lähettämö viettävät syyslomaa viikolla 42 ma-pe 16. - 20.10.

Tilauksia voi syysloman aikana lähettää sähköpostilla myynti@annala.fi tai verkkokaupasta. Toimitukset jatkuvat normaalisti heti maanantaista 23.10. alkaen.

_____________________________________________________________________________

21.9.2023

Annalan Roosa nauha -tuotteet julkaistiin Habitaressa


Kotimainen sisustustekstiilikutomo Annala Oy on tänä vuonna kumppanina Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa.

Annalan Roosa nauha -tuotteet esiteltiin Habitare messuilla 13.-17.9.2023. Mukana on Laura Annalan suunnittelema torkkupeite ja siihen sopiva tyynypari.
RAKAS-peite toimii viestinä ja muistutuksena rakkauden, myötätunnon ja armollisuuden tärkeydestä sairastuneita ja läheisiään kohtaan. Tuote toimii lahjana niin itselle kuin toiselle, peitto on kuin lämmin, lohtua ja turvaa täynnä oleva syli.
Samaan sarjaan kuuluva RAKAS-tyyny toimii kauniina koristeena ja pehmeänä pohjana levon hetkille.

Tuotteiden suunnittelija Laura Annala sairastui pahanlaatuiseen aivosyöpään 2018 ja läpikävi leikkauksen ja hoidot. Lauralle jäi aivovamma ja voimakas krooninen migreeni. Kaikesta huolimatta hän valitsee nähdä valon ja hyvän elämässä. Laura on ollut Syöpäsäätiön tärkeässä työssä
näkyvästi mukana, hän on kerännyt yli 24000 euroa lahjoituksia ja antanut kasvot sairaudelle ja pelolle, mutta myös avoimuudelle ja toivolle.

Annala on perheyritys ja oli luonnollista, että Roosa nauha -tuote tehdään yhteistyössä. Syöpä koskettaa aina laajemmin, koko perhettä ja koko
työyhteisöä, kuten myös tehtaan pitkäaikaisia työntekijöitä Annalassa.

Annalan Roosa nauha -tuotteiden tukiosuus on huomattava. Peite maksaa 300€ /kpl josta lahjoitusosuus on 50€ (Tyynynpäällinen 68 €, lahjoitusosuus 12 €)

6.9.2023

Fabric Forest -installaatio Helsingin Esplanadin puistossa

Osana HABITARE PRO -ohjelmaa, löytyy Esplanadin puistosta 11.-17.9. Fabric Forest -installaatio, jonka Annalan kutomon luomiin teoksiin pääset tutustumaan ilmaiseksi käyskentelemällä puistossa aivan Helsingin ydinkeskustassa, Etelä- ja Pohjoisesplanadikatujen välissä.

Teokset:

WILD-PANTTERIHÄMIS
LINNUT
RUUKUT

Lisäksi löydät vielä yhden Annalan kankaista valmistetun tekstiilitaideteoksen Ravintola Teatterilta.
_____________________________________________________________________________

6.9.2023

STEP IN - tekstiili-ja taideinstallaatio Habitaressa 13.9-17.9.2023

Habitaressa Annalan messuosastolta 6e40 on erillinen käynti tekstiili- ja taideinstallaatioon. STEP IN on Laura Annalan suunnittelema ja yhteistyössä Annalan kanssa toteutettu installaatio, joka kuvaa kuosien, tekstiilien sekä värien voimaa ja vaikutusta sisustuksessa.

”Halusin korostaa miten tekstiilit voivat luoda tilaan taianomaisen tunnelman. Skandinaavisessa sisustuksessa neutraalin sävyiset kodin tekstiilit ovat jo vuosikymmenien ajan olleet yksi tyylin kulmakivistä; kuosit, värit ja erilaiset kuviot sekä tekstuurit ovat sisustustyynyjen ja somisteiden tehtävä. Muualla Euroopassa ja oikeastaan kaikkialla muualla maailmalla tekstiilit luovat väreillä, kuosilla ja struktuurilla moniulotteisuutta ja lämpöä tilaan. Toivoisin, että tällaista rohkeutta löydettäisiin lisää myös Suomen koteihin ja julkitiloihin,” kertoo Laura Annala.

Tyylilleen uskollisena kokonaisuus on täynnä iloa, kerroksellisuutta ja runsautta.

Tervetuloa kokemaan ja nauttimaan osastolle 6 e 40 Habitareen Helsingin Messukeskukseen.
_____________________________________________________________________________

3.9.2023

Olemme tänäkin vuonna mukana Habitaressa!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kangasmalleihin ja katsomaan mitä yllätyksiä olemme tälle vuodelle keksineet yhdessä @laura.annala.art kanssa!

Annalan löydät osastolta 6e40.
_____________________________________________________________________________

3.8.2023

Sisustustyynyt verkkokaupasta -15% alennuksella 4.- 6.8.


Jotain pientä kivaa voisi hankkia kotiin?
Sisustustyynyjä on helppo vaihdella fiiliksen mukaan ja niillä saa pienellä vaivalla uutta ilmettä sisustukseen. Arkista harmautta voi piristää tehosteväreillä ja sisustuksen eri osia voi yhdistää tyynyn värein, esim. matossa tai taulussa olevan värin voi tuoda tyynyn avulla sohvalle tai sängylle. Lisäksi tyynyistä on aidosti ihan hyötyäkin. Niillä voi parantaa istuinmukavuutta tai lepuuttaa päätä mahdollisimman hyvän loikoiluasennon saavuttamiseksi.

Sisustustyynyt Annalan kankaista ommellaan kutomollamme vasta tilauksesta, juuri sinulle. Tämä on yksi tapamme pienentää hiilijalanjälkeä, tuottamalla vain sen mikä tarvitaan. Tarjous on voimassa Annalan verkkokaupassa pe-su 4.-6.8. Tarjous ei koske jälleenmyyjiä.

Pääset sisustustyynyvalikoimaan tästä linkistä.

_____________________________________________________________________________

31.5.2023

ANNALAN KESÄ 2023

Kevätjuhlaviikonloppu ennakoi alkavia kesälomia. Kutomon varsinainen lomakausi alkaa 23.6 ja päättyy 23.7. Tällä välillä kutomolla kudotaan ainoastaan ennakkoon sovittuja tilaustöitä ja lähetetään verkkokaupan tilauksia harvakseltaan varastotilanteen mukaan. Myös sähköpostitse saapuvia tilauksia otetaan vastaan loman aikana. Tilausten toimituspäivät ovat heinäkuussa maanantait 3.7. ja 10.7. Ompelua vaativien valmistuotteiden tilaukset alkavat uudelleen viikolla 30.

Annalan Lapuan tehtaanmyymälä-kahvila, Villa Café & Shop, on avoinna koko kesän. Kesäkuussa myymälään voi tulla tutustumaan ke-pe klo 12-18 ja heinäkuussa ma-pe klo 12-18. Tehtaanmyymälän löytää kutomorakennuksesta Lankilankosken rannalta osoitteesta Lankilantie 90, 62100 LAPUA.

Helsingin Showroom on suljettu heinäkuussa 1.-30.7.

Juhannusaattona perjantaina 23.6. kaikki toimipisteet ovat suljettuja.

POISTOPÄIVÄ LAPUALLA PE 28.7.

Perinteeksi muodostunut kankaiden poistopäivä pidetään kutomolla heinäkuun viimeisenä perjantaina 27.7. Varastosta myydään silloin poistohinnoin mallistosta poistuneita kankaita, pakkojen loppuja ja kokeilueriä. Tule tekemään löytöjä!

_______________________________________________________________________________

17.5.2023

Kutomo suljettu helatorstaina 18.-19.5.

Annalan kutomo, myynti ja lähettämö on suljettu helatorstaina ja sen jälkeisenä perjantaina 18.-19.5.

Tilauksia voi tehdä sinä aikana verkkokaupasta, sähköpostitse tai perjantaina 19.5. soittamalla Helsingin Showroomin numeroon p.044 4455759. Helatorstaina myös Helsingin Showroom on suljettu.

_______________________________________________________________________________

2.5.2023

Verkkokaupan peitteiden alennus jatkuu 3.5. klo 23.00 asti!

Verkkokaupan peitteiden alennus, jonka piti jatkua sunnuntaina 30.5. puoleen yöhön, olikin hypännyt pois voimasta jo edellisenä yönä. Pahoittelemme virhettä ja jatkamme -10% alennusta vielä keskiviikolle 3.5. klo 23.00 asti.

_______________________________________________________________________________

28.4.2023

Hyvää vappua!

Maanantaina 1.5. vietetään työn juhlaa, vappua. Annalan toimipisteet ovat silloin suljettuna.

Iloista ja värikästä vappua kaikille!

_______________________________________________________________________________

25.4.2023

Jaetaan elämämme tärkeimmille ihmisille - ÄIDEILLE - iloa ja lämpöä!

Jaetaan elämämme tärkeimmille ihmisille eli äideille iloa ja lämpöä. Tehdään samalla hyviä valintoja ja tuetaan suomalaista työtä.

Nyt saat kaikki Annalan kutomat villaiset torkkupeitteet -10% alennuksella verkkokaupasta 26.-30.4. välisenä aikana. Valikoimaan pääset tutustumaan täällä.

(Alennus koskee kuluttaja-asiakkaita eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin).

_______________________________________________________________________________

5.4.2023

Annala viettää pääsiäistä 7.-10.4.

Annalan kaikki toimipisteet ovat suljettuina pääsiäisenä 7.-10.4. Tilauksia voi pääsiäisloman aikana tehdä tavalliseen tapaan verkkokaupasta. Tilausten toimitukset taas normaalisti tiistaista 11.4. alkaen.

_______________________________________________________________________________

3.4.2023

Tehtaanmyymälä/Kahvila Villa Café & Shop aukeaa jälleen

Lapuan Lankilankosken rannalla sijaitseva Annalan kutomon tehtaanmyymälä Villa Café & Shop aukeaa taas kesäkaudeksi. Ensimmäiset uusien työntekijöiden "harjoitusaukiolopäivät" ovat jo huhtikuussa 27.-28.4. klo 12-18 ja vakituisesti myymälä avataan toukokuun 31. päivä, mistä lähtien myymälä on avoinna kesäkuussa ke-pe klo 12-18.

_______________________________________________________________________________

24.3.2023

Verkkokaupan tilaukset Postin toimipisteisiin Suomessa ilman toimituskuluja 25.-26.3.2023

Pohjanmaalla käsillä tekemisen taito on aina ollut vahva. Täällä suunnitellaan, valmistetaan ja pidetään yllä osaamista, jota Suomen lisäksi viedään ulkomaille.

Aiheesta päästäänkin enemmän kuulemaan sunnuntaina 26.3. Seinäjoella Pytinkimessujen ohjelmalavalla klo 13.00, kun Annalalta Hanna-Maria Kortesoja, Ehea Livingiltä Tiina Roos, Sisustus Room2:lta Elina Ristimaa ja VM Carpetilta Minna Kivelä saapuvat keskustelemaan aiheesta ”Pohjanmaalta sisustusta maailman koteihin”

Pytinkimessut järjestetään 25.-26.3.2023 Seinäjoki Areenalla ja messujen ajan Annala juhlistaa kotimaista valmistusta kampanjalla: KAIKKI VERKKOKAUPAN TILAUKSET POSTIN TOIMIPISTEISIIN ILMAN TOIMITUSKULUJA 25.-26.3.

_______________________________________________________________________________

16.2.2023

Annala viettää talvilomaa viikolla 9

Annalan myynti, varasto, ompelimo ja kutomo viettävät talvilomaa viikolla 9 (27.2.-5.3.)
Helsingin Showroom on talvilomalla 27.2. ja 3.3.

Aurinkoisia hiihtolomapäiviä!

_______________________________________________________________________________

20.1.2023

Tule käymään osastollamme A11:13 Tukholman huonekalumessuilla

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Tukholman huonekalumessuille 7.-11. helmikuuta 2023. Tapahtuma on maailman suurin skandinaavisen muotoilun foorumi, jossa on yli 400 näytteilleasettajaa huonekalu- ja valaisinteollisuudesta.
Tukholman huonekalumessut houkuttelevat ammattilaisvieraita yli 100 maasta ja toivomme sinun olevan yksi heistä.

Annala on ainoa suomalainen huonekalukankaiden valmistaja. Kudomme huonekalukankaita kodin ja teollisuuden tarpeisiin. Valmistamme oman mallistomme lisäksi erikois- ja projektikankaita sekä kankaita eri merkkien omiin kokoelmiin. Toimintamme tukee kotimaisen vastuullisen tuotannon omavaraisuutta sekä kudonta- ja käsityöperinteen säilymistä Suomessa. Annalan kutomo sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Lapualla, Lankilankosken rannalla.

_______________________________________________________________________________

13.1.2023

Uusi kangashinnasto astuu voimaan maanantaina 16.1.2023

Jatkuvasti kallistuvien materiaali- ja tuotantokustannusten takia joudumme valitettavasti nostamaan kankaiden hintoja heti alkuvuodesta 4%. Uusi hinnasto astuu voimaan 16.1.2023.

Uuden ovh-hinnaston pääset tulostamaan maanantaista 16.1. alkaen täältä.

_______________________________________________________________________________

2.1.2023

Mallistosta poistuvat kangasmallit 2023

Vuoden alusta mallistostamme poistetaan joitain vanhoja kangasmalleja, joiden kysyntä on alkanut hiipumaan. Vanhojen mallien poistuminen antaa tilaa uusille, ajanmukaisemmille kankaille, joita lisätään valikoimaan pikkuhiljaa. Poistuvia malleja ovat: LUMI, PIN-UP, BAX, ALAVA, VELLAMO, KORU, VOS ja Marja-sarjan kankaat MANSIKKA, MUSTIKKA, PUOLUKKA ja KARVIAINEN. Poistuvia malleja myydään normaalisti vielä niin kauan kuin kankaita riittää varastossa.

_______________________________________________________________________________

15.12.2022

Annalan toimipisteet viettävät joulua
22.12.2022-1.1.2023

Annalan kutomo ja Helsingin Showroom ovat tänä vuonna viimeistä päivää avoinna keskiviikkona 21.12.2022. Joulutauolta palaamme töihin ma 2.1.2023 hieman lyhennetylle viikolle, kun perjantaina 6.1. loppiaisena ovat toimipisteemme jälleen suljettu.

Varastossa olevien kankaiden tilaukset ehditään postittaa tänä vuonna vielä tiistaina 20.12.

Annalan tehtaanmyymälän Villa Cafè & Shopin joulukauden viimeinen aukiolopäivä on 21.12.
Ovet Villan asiakkaille aukaistaan taas kesäkaudella 2023. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Muistathan, että Villa Café & Shop on kuitenkin jatkuvasti varattavissa yksityistilaisuuksien käyttöön.
Kyselyt: villa@annala.fi

_______________________________________________________________________________

7.12.2022

Sähkökaapelointityöt voivat aiheuttaa yhteyskatkoksia ke 7.12.

Kutomolla suoritettavat sähkökaapelointityöt voivat aiheuttaa yhteyskatkoksia puheluihin ja muihin sähköisiin yhteyksiin ke 7.12. klo 12-14.00 välisenä aikana. Pahoittelemme häiriötä.

_______________________________________________________________________________

30.11.2022

Annalan viettää itsenäisyyspäivää 5.- 6.12.

Annalan kaikki toimipisteet ovat itsenäisyyspäivän vietossa ma-ti 5.- 6.12.
Varsinaiselle joululomalle siirrytään 22.12. alkaen.

_______________________________________________________________________________

28.11.2022

Annala Villa Café & Shop suljettu pe. 2.12.

Annalan Villa Café & Shop - tehtaanmyymälä on pooikkeuksellisesti suljettu perjantaina 2.12.2022 yksityistilaisuuden takia.

_______________________________________________________________________________

1.11.2022

"COLOR ME HAPPY"-peitteiden toimituksista

Ensimmäiset peitteet saatiin uunista ulos ja maailmalle viikko sitten. "COLOR ME HAPPY" -mallisto on meille aivan uudenlainen konsepti ja sen hurja suosio yllätti meidät jo ensimmäisenä julkaisupäivänä Habitaressa. Markkinointia ei edes ehditty aloittaa, kun pitikin alkaa kiriä tuotantoa kaiken muun kutomisen ohella.

Laatu ei kuitenkaan koskaan tule kiireellä, joten kiitos kaikille ymmärryksestä. Ymmärrämme Annalassa, että odotus on saattanut tuntua pitkältä, mutta lopussa kiitos seisoo!

Malliston rohkeat värit ja kuosit tuntuivat vähän riskaabelilta, mutta selvästi sellaista on kaivattu, iloa ja väriä!

_______________________________________________________________________________

17.10.2022

Syyslomat Annalassa

Kutomo viettää syyslomaa ti-su 18.10.-23.10. Maanantaina ehtii siis vielä olla yhteydessä kutomon myyntiin ja varastoon.

Helsingin Showroom on suljettu vain perjantain 21.10.

Hyvää syyslomaa!

_______________________________________________________________________________

12.10.2022

Lapuan tehtaanmyymälä-kahvila Villa Café & Shop aukeaa taas joulukaudeksi

Joulukauden avajaisia vietetään la-su 19.-20.11. klo 12-17.00 ja siitä eteenpäin myymälä on avoinna 22.12. asti ma-pe klo 12-18.00.

Annalan Villa Café & Shop, Lankilantie 90, Lapua, Finland

Tervetuloa!

_______________________________________________________________________________

28.9.2022

Helsingin Showroomin sisääntulossa viivästyksiä 28.-30.9.

Helsingin Aula 5-showroomin edessä suoritetaan 28.-30.9. louhintatöitä, mistä johtuen liiketilaan sisäänpääsyä voi joutua odottamaan joitakin minuutteja. Katutöitä tekevät työmiehet ovat luvanneet avustaa kaikki asiakkaat väliaikaissillan avulla sisälle tarvittaessa.

Aula 5/Annala Showroom, Runeberginkatu 54 b, 00260 Helsinki.
Avoinna arkisin ma-pe 9-17

30.8.2022

Annala Young Finnish Design -mallisto esillä myös Habitaressa. Mukana myös uusi Laura Annalan: Annala x Annala-mallisto.

Annala Julkaisi Young Finnish Designin muotoilijoiden suunnitteleman malliston Design Helsinki tapahtumassa 24.-25.8.2022.

Annala haluaa nostaa esiin kotimaisen ja alueellisen kutomotaidon ja omavaraisuuden säilymisen Suomessa ja samalla nostaa esiin upeita, osaavia nuoria muotoilijoita joiden kanssa yhteistyössä muutamme vastuullista toimintaamme ja lähituotantoamme osaksi jokaisen arkea.

Seuraava julkistustilaisuus on Habitaremessuilla Helsingissä 7.-11.9.2022 jolloin julkistamme Annala x Annala -collectionin, joka saa inspiraationsa Laura Annalan taideteoksista (www.lauraannala.com)

_______________________________________________________________________________

16.8.2022

Annalan uusi mallisto esitellään Design Helsingissä elokuussa

Olemme mukana suomalaista nykydesignia juhlistavilla Design Helsinki 2022 -festivaaleilla 24.-25.8.2022.
Tapahtumassa esitellään uusi Annala x Young Finnish Design -mallisto, joka on tehty yhteistyössä lahjakkaiden nuorten YFD-suunnittelijoiden kanssa.
Löydät Annalan ja Young Finnish Design-suunnittelijat Kasarmintorin Design Paviljongin ständiltä A13.
Rekisteröidy tapahtumaan ilmaiseksi www.designhelsinki.com.

HUOM! 7.-11.9.2022 olemme jälleen mukana myös Habitaressa, meidät löytää Ahead- alueelta osastolta 6e40, tervetuloa!

_______________________________________________________________________________

15.7.2022

Terveiset Asuntomessuilta Naantalista

Annalan kankaat pääsevät kauniisti esiin upeassa Aurinkolinnan talossa. Sisustussuunnittelija Jutta Karihtalalle oli tärkeää valita kohteeseen kotimaisia laadukkaita kankaita ja tuotteita. Jutan suunnitelmien pohjalta valmistimme kohteeseen myös omakuoseja, jotka herättivät kiinnostusta.
Päiväpeitteet, sisustustyynyt, nojatuolin Linnevi kangas ja omakuosi penkkikankaat loivat harmonisen väripaletin muun sisustuksen ja näyttävien tapettien rinnalla. Tekstiilit antavat sen viimeisen silauksen ja luovat kodista kutsuvan ja kotoisan. Jutta onnistuit täydellisesti!
Ammattitaito, laadukkaat materiaalit, tinkimätön kaunis käden jälki ja viimeistellyt yksityiskohdat, upea harmoninen kokonaisuus on Aurinkolinnassa no:28 hyvin nähtävissä.
Naantalin messualue on ainutlaatuinen ja kaunis!

Tiedustelut kankaista: projektit@annala.fi ja puh: 044 4910 600 / Katri

ASUNTOMESSUT.png | 1928kb | 1080x1080

24.5.2022

Kesän aukioloajat

Kutomo aloittaa porrastetut kesälomat kesäkuussa, pientä hidastusta tuotantoon saattaa tulla, mutta varsinainen lomatauko on vasta heinäkuussa, jolloin olemme täysin suljettuna viikot 28 ja 29 (11.7.-22.7.2022). Helsingin Showroom on suljettu viikot 27-30 (4.-31.7.)
Lapuan tehtaanmyymälämme Villa Cafe & Shop on avoinna koko heinäkuun ma-pe klo 12-18 ja varaston puitteissa saa tuona aikana tavaraa myös tehtaalta noutaen.

Suositut Poistopäivät ovat kutomollamme jälleen heinäkuussa pe 29.7.2022 klo 12-18 jolloin saatavilla on paljon poistuvia kankaita kilohinnoin, niin paloina kuin pakoilta. Myynnin puhelinnumero ei ota vastaan puheluita poistopäivien aikana.

Kesän ja syksyn tapahtumia
Kesällä otamme vastaan tehtaalle ryhmiä tutustumaan kutomoomme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri teidän ryhmälle sopivalle kokonaisuudelle, koulutuspaketti majoituksineen ja ruokineen tai vain käynti päiväseltään. Kysy lisää: hanna@annala.fi

• Annalan kankaita on nähtävillä Naantalin Asuntomessuilla osana kohteen numero 28 - Aurinkolinna sisustusta 15.07.2022 – 14.08.2022. https://www.asuntomessut.fi/
• 24-25.8.2022 osallistumme uuteen DesignHelsinki tapahtumaan, rekisteröidy ilmaiseksi www.designhelsinki.com. Löydätte meidät Kasarmitorilta Design Paviljongista.
• 7-11.9.2022 olemme jälleen mukana Habitaressa, meidät löytää Ahead- alueelta, tervetuloa!

31.5.2022

Annalan uusi hinnasto 2/2022 astuu voimaan 1.6.2022

Edelliset vuodet ovat olleet monelle yritykselle haastavia. Pitkittynyt tilanne kuormittaa meitä henkisesti ja lisäksi se aiheuttaa energian, kuljetusten, raaka-aineiden ja mm. työvoimakustannusten nousua.
Raaka-aineiden osalta olemme pysyneet lähes samoissa toimitusajoissa ja siten olemme pystyneet turvaamaan myös asiakkaidemme projektien etenemisen normaalisti. Kuitenkin hinnannousu on niin suurta ja tällä hetkellä jatkuvaa, että joudumme hieman korottamaan hintojamme. Hinnankorotukset astuvat voimaan 1.6.2022.

Uuden ovh-hinnaston (2/2022) voit tulostaa täältä.


24.5.2022

Kesän aukioloajat

Kutomo aloittaa porrastetut kesälomat kesäkuussa, pientä hidastusta tuotantoon saattaa tulla, mutta varsinainen lomatauko on vasta heinäkuussa, jolloin olemme täysin suljettuna viikot 28 ja 29 (11.7.-22.7.2022). Helsingin Showroom on suljettu viikot 27-30 (4.-31.7.)
Lapuan tehtaanmyymälämme Villa Cafe & Shop on avoinna koko heinäkuun ma-pe klo 12-18 ja varaston puitteissa saa tuona aikana tavaraa myös tehtaalta noutaen.

Suositut Poistopäivät ovat kutomollamme jälleen heinäkuussa pe 29.7.2022 klo 12-18 jolloin saatavilla on paljon poistuvia kankaita kilohinnoin, niin paloina kuin pakoilta. Myynnin puhelinnumero ei ota vastaan puheluita poistopäivien aikana.

Kesän ja syksyn tapahtumia
Kesällä otamme vastaan tehtaalle ryhmiä tutustumaan kutomoomme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri teidän ryhmälle sopivalle kokonaisuudelle, koulutuspaketti majoituksineen ja ruokineen tai vain käynti päiväseltään. Kysy lisää: hanna@annala.fi

• Annalan kankaita on nähtävillä Naantalin Asuntomessuilla osana kohteen numero 28 - Aurinkolinna sisustusta 15.07.2022 – 14.08.2022. https://www.asuntomessut.fi/
• 24-25.8.2022 osallistumme uuteen DesignHelsinki tapahtumaan, rekisteröidy ilmaiseksi www.designhelsinki.com. Löydätte meidät Kasarmitorilta Design Paviljongista.
• 7-11.9.2022 olemme jälleen mukana Habitaressa, meidät löytää Ahead- alueelta, tervetuloa!

_______________________________________________________________________________

21.4.2022

AULA 5 webinaari Ideasta kankaaksi yhteistyössä Annala ja Young Finnish Design

Aula 5 tekee asiakkaidensa kanssa monenlaista tuotemuotoilua. Kevään aikana järjestetään useampia Ideasta tuotteeksi-webinaareja, joissa perehdytään erilaisiin muotoiluprosesseihin.

Ideasta kankaaksi webinaarisssa 21.4. kuultiin muotoilutarinoita siitä, kuinka luonnoksista edetään kohti valmista kangasta. Webinaarin sisältö sopii henkilöille, jotka työssään teettävät projektikankaita, tai jos suunnitelmissa on oman kankaan tai peräti kangasmalliston suunnittelu.

Tallennusta pääsee kuuntelemaan täältä. Webinaari järjestettiin Teamsin välityksellä.

30.3.2022

Annala Jyväskylän Kädentaitomessuilla 2.-3.4.2022

Annalalla on Jyväskylässä yhteisosasto C18/2 Puhdas Companyn kanssa. Mukana messuilla on iso erä palakankaita, joita myydään jopa 90% alennuksella (15€/kg).

Tervetuloa moikkaamaan ja tekemään löytöjä!

Messujen omille sivuille.